Zijn er nog vragen?

Als er nog vragen zijn, geef gerust een seintje. Voor elk probleem is er wel een oplossing.

Wat is het minimumaantal personen waarvoor ik een mobiele frituur kan laten komen?

In principe is er geen minimumaantal personen nodig om een mobiele frituur te laten komen. Wel zijn er een aantal kosten die we sowieso hebben zoals verplaatsing, personeel, afvalophaling, etc. Jullie kunnen steeds een offerte opvragen en dan zelf de afweging maken. In de praktijk zien we dat onze klanten het interessant vinden om voor een mobiele frituur te kiezen vanaf 40 personen.

Hoe verloopt de communicatie?

Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar van 9u tot 12u op het nummer 09/365.05.45. De offertes sturen we altijd via mail. We vragen ook om aanpassingen of aanvullingen steeds op mail te zetten. Zo kunnen we ten alle tijde een duidelijk schriftelijk overzicht behouden. Van zodra jullie toezeggen via mail leggen we de datum voor jullie vast op onze planning. Als de klant dit wenst kunnen zij ook nog steeds ter plaatse langskomen voor een face-to-face gesprek.

Hoelang op voorhand moeten we de mobiele frituur reserveren?

Dit is afhankelijk van de periode: de maanden mei, juni, juli, augustus en december zijn snel volboekt, alsook feestdagen en weekends. Wij raden dan ook aan om zo snel mogelijk te reserveren. Dit kan al één jaar op voorhand.