over ons buysse

Buysse Mobiele Snacks

Een familiebedrijf van twee generaties dat gespecialiseerd is in het aanbieden van traditionele snacks op bedrijfsfeesten, privé feesten en events.

Ruim dertig jaar geleden werd Buysse Mobiele Snacks opgestart. Over de jaren heen werd het bedrijf uitgebouwd tot een vaste waarde op het gebied van catering. Na verloop van tijd werd er een loods gebouwd, mobiele frituren bijgekocht, het personeelsbestand uitgebreid en werd de lijst van tevreden klanten steeds langer.

Historiek Onze missie

Onze missie

Ons doel is zorgen voor een tevreden klant en organisator zodat samenwerking op lange termijn mogelijk wordt. De “core business” van ons bedrijf is het voorzien van traditionele snacks op bedrijfsfeesten, privé feesten en events en dit vanuit onze mobiele frituren. Wij gaan er prat op om te werken met de beste leveranciers en de beste producten. Bovendien zijn onze mobiele frituren professioneel en voldoen ze aan de wettelijke normen. Samen met de klant gaan we op zoek naar de beste formule voor zijn feest/event. Ons team van gemotiveerde medewerkers staat altijd klaar om een perfecte service te leveren. Kortom, wij zijn een klantgericht, betrouwbaar bedrijf dat service hoog in het vaandel draagt.

Historiek

Rome wasn’t built in a day.

1984

Met tafel en paraplu

Serge en Martine hebben hun eerste hamburgers verkocht tijdens hun studentenjaren. Met een tafel en paraplu trokken ze naar verschillende jaarmarkten. Daarna volgde al snel een vaste stek tijdens de thuismatchen van RSCA en een jaarlijkse afspraak op de Gentse Feesten. Een vaste staanplaats op de wekelijkse automarkt van de familie De Cooman in Anderlecht bracht hun carrière in stroomversnelling.

1990

“Met ajuin en ketchup” om 7u ‘s morgens

Naarmate de staanplaatsen toenamen, werden Serge en Martine steeds professioneler. De tafel en paraplu moesten plaatsmaken voor hun eerste echte hamburgerkraam. Naast hamburgers en worsten om 7u ’s morgens kregen hun klanten op de automarkt ook zin in Belgische frietjes. Dan hebben Serge en Martine beslist om voor het eerst te investeren in een mobiele frituurwagen om hun zo te onderscheiden van hun concurrenten.

1994

Vele handen maken licht werk

Op professioneel vlak kwam er steeds meer werk bij en ook op privé-vlak werd het drukker met hun twee actieve zonen. Daarom beslisten Serge en Martine om personeel in te schakelen om hen af en toe een handje te helpen. Bovendien liet dit hen toe om steeds op grotere schaal te gaan werken. Ze kregen steeds meer aanvragen voor grote events en kleinere privé- en bedrijfsfeesten. Al snel werd er beslist om nog enkele extra snackwagens aan te kopen.

1999

Verhuis naar betere & grotere oorden

De garage van de familie Buysse werd nogal krap om alles bol te werken. Daarom beslisten Serge en Martine om in 1999 een ruime loods te bouwen in het industrieterrein van Wetteren. Hierbij hadden ze oog voor voldoende bureauruimte, stockage, gekoelde opslagruimte etc. om nog efficiënter en op grotere schaal te kunnen werken.

2003

Het kind krijgt een naam – én een eigen stijl!

In 2003 werd het bedrijf omgedoopt tot een BVBA: Buysse Mobiele Snacks werd geboren. De witte hamburgerkramen werden vervangen door onze nu typische blauwe kraampjes met gele letters. Het bedrijf kreeg een eigen huisstijl en eigen logo. Op vraag van de klanten werd het frituur-gamma ook steeds uitgebreider.

2008

Nieuwe wind

De oudste zoon Frederick en schoondochter Leen zetten hun eerste stappen in het bedrijf: tijdens hun studentenjaren worden ze regelmatig ingeschakeld op allerlei events. Zo leerden ze de kneepjes van het vak.

2013

Van jobstudent tot zaakvoerder

Toen Frederick afstudeerde – en Serge en Martine aangaven dat ze het wat rustiger aan wilden doen – toonde Frederick interesse om in de zaak te stappen. Hierop volgde een overname periode van enkele jaren zodat beide generaties geleidelijk aan in hun nieuwe rol konden groeien. Schoondochter Leen besloot ook om fulltime in de zaak te stappen. Door deze jonge krachten groeide het bedrijf de laatste jaren sterk.

Heden

Vandaag is Buysse Mobiele Snacks een goed draaiend bedrijf met een waaier van verschillende events op haar palmares. Elke dag staan wij klaar voor onze klanten om een catering-formule op hun maat uit te werken. We kunnen steunen op meer dan 30 jaar ervaring en dankzij de frisse wind in het bedrijf is de goesting groot om er nog eens 30 jaar bij te doen!

over ons buysse