Terug naar overzicht

Privé feesten

Mobiele frituur op uw feest?

Wij verzorgen de mobiele frituur aan huis op babyborrels of doopfeesten, communie- of lentefeesten, verjaardagsfeesten, afstudeerfeesten, housewarming, trouwfeesten, pensioenfeesten, jubileums, … noem maar op! Het feest kan doorgaan zowel bij jullie thuis als in een zaal in de buurt. Vraag een offerte aan en samen met u gaan we op zoek naar het perfecte gamma voor uw feest.

Referenties Offerte aanvraag

Mobiele frituur:
de troeven

  1. Onze catering-diensten zijn budgetvriendelijk.
  2. Onze mobiele frituur is “all inclusive”: alles gebeurt vanuit onze wagens. We moeten geen gebruik maken van jullie keuken.
  3. Wij voorzien alles waardoor u meer tijd hebt voor uw gasten.
  4. Uw gasten zijn niet vastgekluisterd aan een tafel.
  5. Onze foodtruck neemt weinig plaats in.
  6. De mobiele frituren voldoen aan alle normen op het gebied van veiligheid, gas, elektriciteit, hygiëne en verzekeringen.
  7. Wij kunnen op een snelle manier grote groepen bedienen.
  8. Enkele onvoorziene extra gasten? Geen probleem! Wij voorzien steeds voldoende snacks.
Nog eens extra bedankt voor de vlotte en professionele service gisteren op ons trouwfeest. We hebben heel veel positieve reacties gehoord! En jullie frieten met stoofvleessaus waren top!
Ellen De Scheemaeker en Thomas De Schepper
Vooreerst willen we jullie van harte bedanken voor de mobiele frituur aan huis op onze trouwfuif vorige zaterdag. Het was echt volledig geslaagd en dat is mede door de geweldig vlotte en vriendelijke bediening. Ook de snacks zelf vielen bij iedereen goed in de smaak! Als we nog eens trouwen dan contacteren we jullie zeker terug!
Anneleen en Steven
Wij waren super tevreden over jullie mobiele frituur aan huis op ons verjaardagsfeest! Alle aanwezigen vonden het eten heel lekker. We zullen jullie zaak zeker aanraden in de toekomst! Bedankt!
Verjaardagsfeest Christine
Mijn collega's vonden de mobiele frituur aan huis een top verrassing! De frietjes waren echt heerlijk. Alles is vlot verlopen en van het eten heb ik mij niets moeten aantrekken. Tot op het volgende feestje!
Pensioenfeest Hubert L.
over ons buysse