Zijn er nog vragen?

Als er nog vragen zijn, geef gerust een seintje. Voor elk probleem is er wel een oplossing.

Mag een mobiele frituur met de Corona maatregelen?

Sinds de uitbraak van Corona zitten we met een nieuwe realiteit waar we rekening moeten mee houden. Het is belangrijk om de laatste richtlijnen op te volgen en te letten op eventuele lokale regels. Maar in essentie is het momenteel toegelaten om een mobiele frituur tijdens de Corona crisis te laten komen. Er moet eventueel wel praktisch wat bijgestuurd worden. Bijvoorbeeld op een groot bedrijf laten ze de mensen aanschuiven per 15 personen.

Wij hebben inmiddels ook naast alle strikte hygiëne regels die we normaal reeds hanteerden ook extra maatregelen genomen betreffende Corona. Enkele voorbeelden zijn : mondmaskers, handschoentjes, alcoholgel, advies tot spreiding van het aanschuiven etc. Als er nog specifieke vragen zijn, neem gerust contact op en dan werken we een oplossing op maat uit zodat we ondanks Corona toch nog de mobiele frituur kunnen laten komen.

Welk gamma is er mogelijk?

In principe is alles mogelijk wat in een friteuse of op een braadpan kan worden gebakken. Maar in praktijk komt dit vaak neer op 2 formules. Formule 1: frietjes + keuze uit een aantal frituursnacks. Formule 2: frietjes + frikandel, hamburger, braadworst, mexicano, hotdog. Daarnaast hebben we ook nog de meer “culinaire” snacks zoals stoofvlees, satés, vol-au-vent, escargots, etc. Wij raden wel aan om het aantal vleessnacks te beperken tot keuze uit 5 soorten. Als er te veel keuze is, is het moeilijker om iedereen snel te bestellen. Wij streven ook naar zo weinig mogelijk voedselverspilling.

Moeten wij tafels, bestek en borden voorzien?

Het is in principe niet nodig om tafels te voorzien. Ons gamma leent zich ertoe om uit het vuistje te eten. Wij voorzien ook zelf frietzakjes, vleesbakjes, vorkjes, servetten, etc.

Hebben jullie de nodige verzekeringen? Zijn jullie in orde qua (voedsel)veiligheid?

Wij hebben een burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering, met een uitbereiding voor brand en ontploffing. Al onze wagens worden jaarlijks gekeurd op het gebied van gas en elektriciteit. Bovendien is er in elke wagen een brandblusser en branddeken aanwezig, die ook elk jaar gekeurd worden. Wij beschikken over een toestemming van het Federaal Agentschap voor Veiligheid van de Voedselketen om onze foodtrucks uit te baten. Bovendien worden wij op evenementen regelmatig gecontroleerd door brandweer, FAVV, economische- en sociale inspectie.

Kan er rekening gehouden worden met allergenen/allergieën?

Wij hebben steeds een lijst bij van alle allergenen die in onze producten aanwezig zijn. Toch is het moeilijk om met alle mogelijke allergieën rekening te houden. Vooral omdat alles op dezelfde plaats (de mobiele frituur) bereid wordt. Steeds voorzichtig zijn met zware allergieën!

Kunnen we cash betalen?

Bij feestjes/events waarbij we met een vaste prijs werken, hebben we de voorkeur om met een overschrijving te werken. Op de plaatsen waar we aan de gaande man verkopen, werken we met cash geld en mobiel betalen. Op onze vaste staanplaatsen beschikken we ook over een bancontact toestel.

1 2 3 4