Terug naar overzicht

BEDRIJFSFEESTEN

Mobiele frituur op uw bedrijfsfeest?

Bedrijven kiezen voor onze mobiele frituur op hun bedrijfsfeest ter gelegenheid van opendeurdagen, personeelsfeesten, pensioenfeesten, promotiestunts, begin van het bouwverlof, realisatie van een groot project, … of gewoon om klanten en personeelsleden op een originele manier te bedanken. Vraag een offerte aan en samen met u gaan we op zoek naar het perfecte gamma voor uw bedrijfsfeest.

Referenties Offerte aanvraag

Mobiele frituur:
de troeven

  1. Onze catering-diensten zijn budgetvriendelijk.
  2. Onze mobiele frituur is “all inclusive”: alles gebeurt vanuit onze wagens. We moeten geen gebruik maken van jullie bedrijfskeuken of gebouwen.
  3. Uw personeelsleden of klanten zijn niet vastgekluisterd aan een tafel.
  4. Onze foodtruck neemt weinig plaats in.
  5. De mobiele frituren voldoen aan alle normen op het gebied van veiligheid, gas, elektriciteit, hygiëne en verzekeringen.
  6. Wij kunnen op een snelle manier grote groepen bedienen.
  7. Enkele onvoorziene extra gasten? Geen probleem! Wij voorzien steeds voldoende snacks.
  8. Als organisator heb je geen werk nog zorgen aan de catering
Het is altijd leuk lekkere Belgische frietjes te kunnen serveren voor de klanten. Het was lekker, goede bediening en ook goede opvolging van jullie kant. Bedankt daarvoor; zeker voor herhaling vatbaar!
Inter-Ceram
Hartelijk dank voor de attentie en de goede samenwerking. Wij zijn heel tevreden en zullen zeker niet nalaten in de toekomst nogmaals beroep te doen op jullie.
Bekaert
Door de professionele aanpak spaart u als organisator heel wat werk, middelen en heeft u meer tijd om met de mensen bezig te zijn. De deelnemers vonden het heel gezellig en de reacties waren heel positief.
ING Wetteren
Langs deze weg willen wij jullie hartelijk bedanken voor de perfecte service tijdens ons evenement. Alles is vlekkeloos verlopen. Ook een speciaal woordje van dank aan uw medewerkers voor hun goede zorgen. Mochten wij in de toekomst nog een dergelijk initiatief nemen, zullen wij jullie zeker opnieuw contacteren!
Willy Naessens
Buysse Mobiele Snacks biedt een budgetvriendelijke en originele oplossing met minder zorgen en meer tijd voor elkaar.
ILVA
Jullie ook hartelijk bedankt voor de goede samenwerking gisteren, de kwaliteit was top, uw medewerkers zeer vriendelijk. We zullen dit volgend jaar opnieuw doen!
Transuniverse
over ons buysse