Terug naar overzicht

Events

Mobiele frituur op uw event?

Mobiele frituur op event. Al jarenlang verzorgen wij de catering op tal van grote en kleine evenementen zoals festivals, stadsfeesten, kermissen, braderieën, fuiven, motorcrosswedstrijden, sportwedstrijden, beurzen, kerstmarkten, etc. Neem contact met ons op en samen gaan we op zoek naar de beste catering-formule voor uw event.

Referenties Offerte aanvraag

Mobiele frituur:
de troeven

  1. Voldoende capaciteit: wij beschikken over meerdere foodtrucks en een ruim personeelsbestand.
  2. Onze mobiele frituren voldoen aan alle normen op het gebied van veiligheid, gas, elektriciteit, hygiëne en verzekeringen. Een troef die niet te onderschatten is! Zeker voor een massa-event.
  3. Dankzij onze professionele aanpak zijn wij een betrouwbare partner voor jullie event.
  4. We kunnen steeds een competitieve commissie aanbieden.
  5. In vergelijking met grote firma’s en ketens kunnen wij een aantal extra voordelen bieden door onze persoonlijkere aanpak als middelgroot familiebedrijf zoals kwaliteit, sfeer en een korte beslissingsketen
Alles was tot in de puntjes verzorgd! Bedankt dat jullie onze meer dan 10.000 deelnemers zo snel konden bedienen. We zijn blij dat we ons niets hebben moeten aantrekken van de catering en dat alles toch zo vlot is verlopen. We zijn ook blij met de goede nazorg."
Thomas, organisator diverse sportwedstrijden
Wij waren heel tevreden van uw service! Een vriendelijke verantwoordelijke die niet veel dorst had en lekkere frietjes bakte. Hopelijk was u tevreden van de resultaten en hopen van u op een volgend evenement mogen terug te zien.
Bal van de burgemeester – Erpe Mere
Reeds drie jaren doen wij als school een beroep op de frietmobiel van Buysse Mobiele Snacks. De service is perfect! Ik kan dit iedereen aanraden! Op 1,5 u. tijd worden 200 mensen voorzien van friet&co. Deze firma staat zowel qua prijs als service en producten ver boven de concurrentie!
Feest laatstejaarsstudenten Sint-Lodewijkscollege Lokeren
"Alles is goed verlopen zaterdagmet mobiele frituur op ons event. Zoals steeds leverden jullie een goede service op ons G-voetbaltornooi!"
Ben - Mobiele Frituur event Recreas G-voetbaltoernooi
Bedankt voor de aangename samenwerking! We hebben veel goeie reacties gehoord over de snacks en bediening. Er was steeds goede opvolging bij de voorbereiding en organisatie.
Janot - Rally Staden
over ons buysse