Zijn er nog vragen?

Als er nog vragen zijn, geef gerust een seintje. Voor elk probleem is er wel een oplossing.

Kunnen we cash betalen?

Bij feestjes/events waarbij we met een vaste prijs werken, hebben we de voorkeur om met een overschrijving te werken. Op de plaatsen waar we aan de gaande man verkopen, werken we met cash geld en mobiel betalen. Op onze vaste staanplaatsen beschikken we ook over een bancontact toestel.

Is er een prijsverschil tussen formule à volonté of formule per stuk?

Meestal maken we een formule op maat waarbij we een prijs geven à volonté. Er is geen groot prijsverschil met een formule per stuk. Dit heeft als voordeel dat de klant ook niet moet wakker liggen van hoeveel van alles voorzien moet worden en het is meteen duidelijk hoeveel het uiteindelijk zal kosten.
Er zijn wel een aantal uitzonderingen op deze regel zoals bijvoorbeeld stoofvlees of saté’s. Dit komt omdat deze op voorhand moeten ontdooid of opgewarmd worden. Dit wordt dan overlegd op voorhand hoeveel we van deze moeten voorzien.

Is er een prijsverschil tussen volwassen en kinderen?

Kinderen onder de 6 jaar moeten jullie niet meerekenen. Vanaf 6jaar worden ze als volwaardige persoon meegerekend.

Hoe wordt de betaling geregeld?

In principe gebeurt dit via overschrijving. Na het feest sturen wij een factuur op per mail. Als jullie toch op de dag zelf cash willen betalen, gelieve dit op voorhand te melden. Dan kunnen we de factuur al meenemen. Bij events gaat onze voorkeur uit naar cash betalingen. Zo kunnen de klanten direct bij ons afrekenen en worden ze niet afgeschrikt door lange rijen aan een bonnetjes-stand. Maar dit is steeds op voorhand in onderling overleg bespreekbaar.