Terug naar overzicht

Pensioenfeest van Hubert L. in Scheldewindeke

Lekkere frietjes en frisse pintjes op het pensioenfeest van Hubert in Scheldewindeke.

Hubert wou graag na 40 jaar trouwe dienst bij de busmaatschappij een groot feest geven ter gelegenheid van zijn pensioen. Hij kende zijn bus-collega’s maar goed genoeg en wist dat hij hen zeker kon plezieren met frisse pintjes en lekkere snacks. Een mobiele frituur op het pensioenfeest dus. Maar naast de (ex-)collega’s wou hij ook graag zijn familie en vrienden uitnodigen, dus de groep werd steeds groter. Daarom besliste Hubert om de lokale parochiezaal af te huren.

Zijn kinderen werden omgedoopt tot barmannen en barvrouwen, dus de drank was al dik in orde. Nu het eten nog! Doordat het aantal genodigden snel opliep (zo’n 100-tal feestvierders) en ze ook op verschillende uren zouden toekomen, besliste Hubert om de mobiele frituur van Buysse Mobiele Snacks op zijn pensioenfeest te laten komen. Hij wou een gemakkelijke catering-formule met weinig gedoe, vooral omdat de dag nadien de zaal terug vrij moest zijn. Dus veel tijd voor opkuis was er niet.

En de mobiele frituur was een schot in de roos! Hubert vond het zelfs zo plezant dat hij ook spontaan in de mobiele frituur sprong en frietjes begon te scheppen. Stiekem wou hij al solliciteren voor een flexi-job nu hij op pensioen is.

What we’ve offered

Rekening houdend met de specifieke vereisten van Hubert hadden wij het volgende uitgewerkt:
Een mobiele frituur naar Scheldewindeke met een gamma van frietjes en snacks uit het vuistje a volenté van 17u tot 22u met 1 besteller. Dit had volgende voordelen:

  • Tijdens de 1ste shift kwamen de (ex)-collega’s en tijdens de 2de shift mochten familie en vrienden aanschuiven. Zo hadden Hubert en zijn vrouw voldoende tijd om iedereen te begroeten en met iedereen een praatje te slaan.
  • Hubert wou zich vooral niets aantrekken van het eten. Daarom was zijn dochter ons contactpersoon op de dag zelf en hadden we haar GSM-nummer gekregen. Zij heeft ons getoond waar we onze frituur mochten plaatsen en waar in de parochiezaal we een stopcontact konden vinden.
  • Na het feest zijn we nog eens in de parochiezaal rondgegaan om al het afval van de snacks en frietjes op te halen. Zo was er ook minder opkuiswerk voor de familie.
  • De familie van Hubert is gek op escargots, deze konden dus niet ontbreken op zijn pensioenfeest.
  • Door de losse sfeer was iedereen in zijn nopjes. Er waren stoelen en tafels voorzien in de parochiezaal voor wie dit wou, maar door het mooie weer bleven veel genodigden plakken aan de staantafeltjes op het terras. Een snack uit het vuistje was dan gemakkelijk om te eten.
  • Er werd met een vaste prijs gewerkt en Hubert kreeg de dag nadien de factuur in zijn mailbox.
Mijn collega's vonden dit een top verrassing! De frietjes waren echt heerlijk. Alles is vlot verlopen en van het eten heb ik mij niets moeten aantrekken. Tot op het volgende feestje!
Pensioenfeest van Hubert L. in Scheldewindeke

Offerte aanvraag

Elk feestje of event is voor ons maatwerk. Vraag een offerte aan en wij beantwoorden u zo snel mogelijk.

Offerte aanvraag