Terug naar overzicht

Trouwfeest Anneleen en Steven in Oosterzele

Een trouwfeest met mobiele frituur op het avondfeest, de juiste sfeer en de nodige humor!

Anneleen en Steven hadden een duidelijk beeld over hun speciale dag. Enerzijds wouden ze graag een groot gelaten feest met alle familie en vrienden, maar anderzijds moesten ze toch nog rekening houden met een budget en hoog oplopende kosten van het traditionele eten aan tafel. De oplossing bleek een mobiele frituur op hun trouwfeest bij een professionele partner.

Ze hadden hierin een compromis gevonden om een traditioneel feest te houden in beperktere kring van dichte familie om dan ’s avonds toch nog iedereen uit te nodigen zoals verre familie en vrienden om er een spetterend avondfeest van te maken. Ze vonden het belangrijk dat de mensen die later op de avond nog invoegden toch ook nog iets konden eten. Bovendien hadden ze wel het gevoel dat als het feestje uitloopt en er wat gedronken wordt er toch nog menig nonkel blij zal zijn met een goeie laatavond snack. Omdat ze met een grote familie en vriendenkring waren moest er zeker wel gekeken worden naar de kostprijs want anders zou dat gezien de aantallen volledig de pan uitswingen.

“Vooreerst willen we jullie van harte bedanken voor de mobiele frituur op onze trouwfuif vorige zaterdag. Het was echt volledig geslaagd en dat is mede door de geweldig vlotte en vriendelijke bediening. Ook de snacks zelf vielen bij iedereen goed in de smaak! Als we nog eens trouwen dan contacteren we jullie zeker terug!”
Anneleen en Steven

What we’ve offered

Rekening houdend met de specifieke vereisten van Anneleen en Steven hadden wij het volgende uitgewerkt:
Een mobiele frituur naar Oosterzele met een simpel gamma  aan frituursnacks en enkele snacks uit het vuistje a volenté van 19u00 tot 01u00 met 1 besteller. Dit had volgende voordelen

  • De mensen die enkel uitgenodigd werden voor het avondfeest konden nog steeds iets eten aan de mobiele frituur
  • Later op de avond -al dan niet na het nuttigen van enige alcohol- konden de mensen nog eens aanschuiven
  • Door het beperkte gamma bleef het budget laag en de bestelsnelheid hoog
  • Het trouwkoppel moest zich niets aantrekken van de organisatie en is gerust dat er zeker niemand met honger naar huis zal moeten gaan
  • Er is een losse, aangename sfeer. Men kan aanschuiven wanneer men wil en het uit het vuistje opeten. Dit paste goed in het concept van een gelaten dansfeest later op de avond.
"volledig geslaagd en dat is mede door de geweldig vlotte en vriendelijke bediening. Ook de snacks zelf vielen bij iedereen goed in de smaak"
Anneleen en Steven -Trouwfeest Oosterzele

Offerte aanvraag

Elk feestje of event is voor ons maatwerk. Vraag een offerte aan en wij beantwoorden u zo snel mogelijk.

Offerte aanvraag