Terug naar overzicht

Janot – Mobiele frituur event Rally Staden

Mobiele frituur op event rally Staden

Het organiseren van een Rally daar komt heel wat bij kijken. In termen van catering is dit ook een speciaal verhaal omdat je met meerdere locaties zit verspreid over een groter gebied. Het was reeds jaren de gewoonte voor een mobiele frituur op het event rally te hebben maar nu zocht de organisatie een professionele partner voor een goede en aangename samenwerking op lange termijn.

Doorheen de jaren werd de opkomst steeds groter en veiligheidsvoorwaarden steeds strikter. Vandaar dat er ook bij de catering en het plaatsen van de mobiele frituren veel nadruk werd gelegd op de afspraken rond veiligheid. Daarnaast was het belangrijk om ook een beetje winst te kunnen maken voor de organisatie op de catering. Dat was immers een significante inkomst voor de club. Er werd hier dan ook in alle openheid over vergaderd zodat zowel Buysse Mobiele Snacks en de organisatie een goed gevoel hadden bij het commissiesysteem. Na de eerste editie werd er terug samengezeten en werd de planning nog wat geoptimaliseerd zodat er nog wat meer winst was voor de organisatie alsook werden de laatste praktische verbeteringen doorgevoerd.

“Bedankt voor de aangename samenwerking! We hebben veel goeie reacties gehoord over de snacks en bediening. Er was steeds goede opvolging bij de voorbereiding en organisatie.”

What we’ve offered

Na ons voor te stellen op de raad van bestuur van de club en enkele vergaderingen over de gevoeligheden hadden we het volgende uitgewerkt:

  • Mobiele frituren op het event verspreid over verschillende locaties. Er werd een goede afweging gemaakt tussen alle mogelijkheden
  • Vooraf duidelijke afspraken gemaakt betreffende veiligheid met de organisatie maar ook de brandweer en andere stadsdiensten. Hier werd veel nadruk op gelegd en een draaiboek voor gemaakt.
  • Een commissiesysteem op maat zodat de organisatie en Buysse Mobiele Snacks op één lijn zaten. Er werd rekening mee gehouden dat sommige plaatsen minder rendabel waren dan andere. Maar door open kaart te spelen en goed af te wegen werd er een maximale financiële return gehaald en toch nog goede service geboden op de kalmere plaatsen.
  • Er was steeds een verantwoordelijke aanwezig en zeker bij de eerste editie werd er regelmatig nog bijgestuurd, ook nog de dag van het event zelf. We stellen ons steeds flexibel op, zeker bij een eerste editie
  • Wij werken niet met contracten waarin de organisatie vast komt te zitten met 1 cateraar voor meerdere edities. Wij werken op basis van tevreden klanten. En als het event meer succesvol wordt dan kan er ook meer commissie afgedragen worden.
"Bedankt voor de aangename samenwerking! We hebben veel goeie reacties gehoord over de snacks en bediening. Er was steeds goede opvolging bij de voorbereiding en organisatie."
Janot - Rally Staden

Offerte aanvraag

Elk feestje of event is voor ons maatwerk. Vraag een offerte aan en wij beantwoorden u zo snel mogelijk.

Offerte aanvraag