Terug naar overzicht

Mobiele Frituur event Eeklo Recreas G-voetbaltoernooi

Mobiele Frituur event Recreas G-voetbaltoernooi te Eeklo

Reeds vele jaren organiseert S Sport Recreas een initiatief dat ons nauw aan het hart ligt. Elk jaar opnieuw ben je welkom in Eeklo voor één van de grootste voetbaltornooien van Vlaanderen voor personen met een handicap. Er waren bij dit event duidelijk 2 doelstellingen. Ten eerste het event voorzien van een mobiele frituur op het event te Eeklo met voldoende capaciteit die de pieken kon opvangen. Een goede prijs kwaliteit verhouding met wat ruimte voor commissie om dit event te kunnen financieren.

Hier werd gekozen voor een mobiele frituur met meerdere bestellers om een capaciteit te halen van ongeveer 500 stuks per uur. De organisatie verkocht de bonnetjes zodat zij een perfect zicht en controle hadden op onze vekoop. Zo was het ook gemakkelijk om de commissie af te rekenen. De plaats was een beetje specifiek en moeilijker toegankelijk waardoor gekozen werd voor een unit met hydraulische besturing zodat we tot op de millimeter konden manoeuvreren. Elk jaar zijn we blij om er terug van dienst te zijn en het is één van ons meest dankbare publiek ooit. Er zijn zelf al vriendschappen ontstaan.

“Alles is goed verlopen zaterdag. Zoals steeds leverden jullie een goede service op ons G-voetbaltornooi!”

WHAT WE’VE OFFERED

Door onze samenwerking op lange termijn hebben we ondertussen al een volledige routine opgebouwd. De mobiele frituur op het Recreas event G-voetbaltoernooi te Eeklo is inmiddels een vaste waarde geworden. Er waren elk jaar weer verbeteringen aangebracht maar in essentie waren de belangrijkste punten reeds van de eerste editie van toepassing:

  • Snelle, professionele en vriendelijke bediening. Dit was duidelijk cruciaal op dit event en hier werd dus ook stevig op ingezet
  • Ondanks de extra bezetting konden wij toch nog een mooie commissie verzekeren voor de organisatie door een simpel gamma te behouden en zo snel en efficiënt te werken.
  • Wij namen alle organisatie van de catering voor ons rekening van A tot Z
  • Praktische bezwaren werden weggewerkt door onze ruime technische mogelijkheden. Zo werd een hydraulische unit gebruikt om op de millimeter te kunnen manoeuvreren
  • Door de losse setting en vriendelijke bediening werd er automatisch een aangename sfeer gecreëerd
"Alles is goed verlopen zaterdag. Zoals steeds leverden jullie een goede service op ons G-voetbaltornooi!"
Ben - Mobiele Frituur event Recreas G-voetbaltoernooi

Offerte aanvraag

Elk feestje of event is voor ons maatwerk. Vraag een offerte aan en wij beantwoorden u zo snel mogelijk.

Offerte aanvraag