Terug naar overzicht

Mario – Mobiele frituur bedrijfsfeest FACQ

Catering met mobiele frituur op bedrijfsfeest

Facq is een bedrijf dat graag dicht bij de klanten staat en daar de nodige acties rond organiseert. Eén van deze acties, de sanicenter days lokken heel wat volk en als geste naar de vaste klanten wordt er een gratis snack aangeboden in een mobiele frituur op hun bedrijfsfeest. Dit zorgt voor een aangename verrassing en creëert een diepere band met de klant. Er kan ook wat verkoop gedaan worden in een gemoedelijke sfeer. Zodoende heet men nood aan aan professionele partner die de snacks kan voorzien op hun verschillende filialen. Elk filiaal met zijn specifieke eisen en voorkeuren.

Zo werd er gekozen om Buysse Mobiele Snacks mobiele frituren te laten voorzien op hun bedrijfsfeest. Er werd afgesproken welke filialen op welke data en vervolgens namen wij zelf contact op met de verschillende filialen om de details uit te werken. Dit maakte het overzichtelijk voor de manager en moest hij niet teveel wakker liggen van de uitwerking op elk filiaal. Dit was een actie die enorm in de smaak viel zowel bij de klanten als bij de verkopers.

“Een ideale opzet om de klanten te bedankten en de mogelijkheid te creëren voor extra sales. Bedankt voor de goede organisatie. De feedback van al onze filalen was fantastisch.”

What we’ve offered

Aangezien dit een groot bedrijf was met verschillende filialen was het belangrijk om eerst de bedoeling van de manager en de algemene planning door te nemen. Daarna konden we deze uitwerken over de verschillende filialen met als resultaat een mobiele frituur op elk van deze filialen.

  • Onze professionele aanpak was een zegen voor de manager zodat hij het overzicht kon bewaren en niet met elk filiaal opnieuw moest afstemmen
  • De kwaliteit en service was consistent
  • De klanten en verkopers hadden in deze gemoedelijke sfeer een extra opportuniteit  om sales te genereren
  • Het budget bleef binnen de perken in vergelijking met andere cateringformules
"Een ideale opzet om de klanten te bedankten en de mogelijkheid te creëren voor extra sales. Bedankt voor de goede organisatie. De feedback van al onze filalen was fantastisch." 
Mario - Bedrijfsfeest FACQ

Offerte aanvraag

Elk feestje of event is voor ons maatwerk. Vraag een offerte aan en wij beantwoorden u zo snel mogelijk.

Offerte aanvraag